Hoe nieuwe labels te synchroniseren met gedeelde contacten voor Gmail® App

Wanneer u nieuwe labels maakt in Google Contacts, wilt u niet wachten tot deze worden weergegeven in uw dashboard van Shared Contacts for Gmail® (SCG), want toegang tot informatie in real-time is cruciaal voor alle organisaties.

Laten we eens kijken naar een voorbeeld; Michael heeft een contactlabel genaamd “Amerika” gemaakt en gedeeld in zijn Google Contact Manager. Het is echter nog niet terug te vinden in zijn dashboard Gedeelde contacten voor Gmail®.

Om uw gedeelde labels te maken, raden we u ten zeerste aan deze aan te maken in de app Shared Contacts for Gmail®, omdat deze direct met Google wordt gesynchroniseerd. Wanneer u een nieuw label aanmaakt, wordt dit binnen 5 minuten in uw dashboard weergegeven.

Normaal gesproken haalt Shared Contacts for Gmail® de Google-labels van gebruikers elke 15 minuten op. Als gebruikers de procedure echter willen activeren, gaan ze gewoon naar de app en klikken ze op de synchronisatieknop.

Stap-voor-stap handleiding voor het synchroniseren van nieuwe labels

Benodigde tijd: 1 minuut.

Als u om een of andere reden graag etiketten aanmaakt vanuit uw Google Contact-interface en u wilt een synchronisatie handmatig activeren in SCG, volg dan deze eenvoudige stappen:

1. Installeer de Google Contacts Plugin uit de Chrome Webstore.

Volg alle aanwijzingen. De pagina wordt vervolgens opnieuw geladen en brengt gebruikers naar het Google Contacts Dashboard.
    Install the Google Contacts Plugin from the Chrome Webstore.

2. Log in op uw Gmail-account > Google Apps Icon > Google Contacts.

Dit pictogram in de rechterbovenhoek geeft aan dat de chroomextensie met succes is geïntegreerd.
    Log into your Gmail account

3. Door uw muis over uw nieuw aangemaakte label te bewegen, kunt u met dit pictogram “Delen” uw labels beheren vanuit de interface van Google Contacten.

“Share” icon allows you to manage your labels from your Google Contacts interface.

4. Met de Chrome Extension kunnen gebruikers labels delen vanuit hun Google Contacts Interface.

Voeg in de zoekbalk alle medewerkers toe met wie u dit label wilt delen, en klik op “Delen”.
    Chrome Extension allows users to share labels from their Google Contacts Interface.

5. Nu laten we u zien hoe u handmatig een synchronisatie kunt inschakelen op uw dashboard Gedeelde contacten voor Google. Meld u aan bij uw account Shared Contacts for Google.

Wij raden u aan handmatig een synchronisatie te activeren wanneer uw nieuw aangemaakte Google Contactlabels niet zijn verschenen.
    manually enable a sync on your Shared Contacts for Google dashboard

6. Daar heb je het! Uw label wordt gesynchroniseerd.

Your label will have synchronized.

Het is belangrijk om te onthouden dat de snelheid van de synchronisatie afhangt van omstandigheden zoals het aantal contacten dat u deelt of toevoegt aan een label, en het aantal medewerkers waarmee u het label deelt.

Wij raden u echter aan uw etiketten aan te maken en bij te werken via onze web- of mobiele applicatie. Met behulp van onze app worden de wijzigingen onmiddellijk gesynchroniseerd.

Gefeliciteerd! We hopen dat deze handleiding heeft geholpen en dat uw labels vlot synchroniseren! U kunt uw wijzigingen onmiddellijk laten synchroniseren. Hiervoor maakt en werkt u uw labels bij via Shared Contacts for Gmail® web of mobiele app.