Hoe uw Google-contactpersonen op Google Drive te bekijken

Zoek, bekijk, bewerk, becommentarieer en deel uw Google Contacts-map vanuit Google Drive.

Benodigde tijd: 1 minuut.

Wanneer u op het punt staat een document of een map in Google Drive te delen (of wanneer u kijkt met wie een document wordt gedeeld), weet u misschien niet precies de namen, posities, telefoon van de mensen met wie u wilt samenwerken in dat document of die map.

Om uw Google-contacten te integreren met uw Google Drive, volgt u gewoon deze eenvoudige stappen: U kunt dan de contacten zien, en ze zelfs bijwerken en delen rechtstreeks vanuit de Drive-interface!

1. Zorg ervoor dat de Addon Gedeelde Contacten voor Drive™ is geïnstalleerd.

Zo niet, haal het dan van de Google Workspace Marketplace.

2. Klik op het pictogram “Gedeelde contacten” op de verticale balk aan de rechterkant

Het rechterdeelvenster wordt geopend op Shared Contacts for Drive™.

How to see Google Contacts in Google Drive - Click on Shared Contacts Icon

3. Klik in het dropdown menu op “Contactlijsten”.

Al uw Google-contactlabels verschijnen rechts in uw Google Drive.

To see your Google contacts labels in Google Drive, click on "Contact Lists"

4. Navigeer door de lijsten met contactpersonen en klik op de contactpersonen om de details te zien

Er verschijnt een pop-up waarmee u het contact kunt bekijken, bewerken, becommentariëren of delen.

5. Om de contactgegevens van de medewerker van een document of een map te zien, klikt u op dit document of deze map en selecteert u vervolgens “In dit bestand” in het vervolgmenu

U ziet de foto van de eigenaar of het document, en daaronder de foto’s van de andere medewerkers. Klik op de foto om de contactgegevens te zien, te bewerken, te delen of te becommentariëren.

Find, View, Edit, Comment and Share Google Contacts from Google Drive

Probeer het nu
Ontvang nu uw gratis proefperiode van 15 dagen!