Hoe annuleert u uw gratis proefabonnement / evaluatieabonnement?

Hier bij Shared Contacts for Gmail®begrijpen we dat zowel individuele als bedrijfsbehoeften voortdurend veranderen en evolueren. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat het annuleren van uw gratis proefperiode uiterst eenvoudig is.

Benodigde tijd: 1 minuut.

Als u uw proef-/evaluatieabonnement op Shared Contacts for Gmail wilt annuleren, volg dan de onderstaande stappen:

1. Om toegang te krijgen tot uw abonnementsdashboard, logt u in op Shared Contacts for Gmail®.

Klik bovenaan op de knop “Aanmelden met Google”.

Sign in to your Shared Contacts Manager on Shared Contacts for Gmail

2. Klik op de kop Abonnement

Door te klikken op abonnementen krijgt u toegang tot het dashboard waar u abonnementen/facturen/licenties, enz. kunt beheren.

Click on Subscriptions to access subscription manager

3. Klik op ‘Annuleer proef’.

Neem contact op met support als u uw gratis proefperiode opnieuw wilt evalueren.

Click cancel trial to end free or trial version

4. Kies een reden waarom u uw proefabonnement wilt annuleren om ons te helpen ons product beter te begrijpen en te verbeteren > Klik op ‘Abonnement annuleren’.

Uw feedback wordt altijd zeer op prijs gesteld!

Please provide a reason for ending trial or evaluation subscription

5. Zoals u kunt zien is uw gratis proefperiode met succes geannuleerd.

Trial or evaluation subscription is now cancelled

We vinden het jammer dat u uw gratis proefperiode moet annuleren. Neem contact met ons op over hoe we ons product naar uw wens kunnen verbeteren. We hopen je terug te zien!