Hoe de Reseller Console gebruiken

Shared Contacts for Gmail® resellers kunnen gebruik maken van één enkel platform om de abonnementen van hun klanten te beheren. Zij kunnen de voorwaarden en plannen van elk abonnement bekijken, hun facturen bekijken en downloaden, licenties kopen en plannen upgraden. Ze kunnen ook abonnementen opzeggen. Ontdek onze state-of-the-art reseller console!

Stap-voor-stap gids:

Benodigde tijd: 1 minuut.

Volg deze stappen om de Reseller console als een pro te gebruiken:

1. Om toegang te krijgen tot de resellerconsole, logt u in op https://partners.gappsexperts.com.

Klik op de knop “Aanmelden met Google”.

2. Je klantendashboard wordt weergegeven.

Klik op “klanten” in het menu.
    click on customers in the menu

3. Om een nieuwe klant toe te voegen, klikt u op de knop “NIEUWE KLANT”.

De knop staat rechtsboven op de console.
    To add a new customer, click on NEW CUSTOMER button.

4. Voer de naam, het e-mailadres, het Google-domein en de organisatienaam van je klant in.

Als je klaar bent, klik je op “Uitnodiging verzenden”.
    Enter the name, email, google domain and organization name of your customer.

5. De gebruiker verschijnt als “Uitgenodigd” totdat hij de uitnodiging accepteert.

U kunt de status van de uitnodiging zien in het gedeelte “Status”.
    You can see the status of the invitation in the Status section.

6. Nadat de klant de uitnodiging heeft aanvaard, kunt u zijn abonnement beheren.

U kunt nu licenties kopen of hun abonnement namens hen opzeggen.
    After the customer accepts the invitation, you can manage their subscription.

7. Om de facturen van uw klanten te zien, klikt u op “Facturen” in de rechter console.

U vindt er een lijst van uw facturen die u kunt bekijken/downloaden.

8. Om licenties aan een klant toe te voegen, gaat u naar de klantendatabase in het paneel aan de linkerkant van de console > Klik op ‘Beheer’.

Klik op ‘Beheren’ op de klant waaraan u een licentie(s) wilt toevoegen.

9. Klik op ‘Licenties toevoegen’.

U mag zoveel licenties toevoegen of aftrekken als u wilt.
    Click on the button Manage next to the customer on your choice

10. Beheer je aantal licenties door op het optelteken te klikken om extra licenties toe te voegen of klik op het minteken om ongewenste licenties te verwijderen > Klik op ‘Bestel nu’.

U kunt deze licenties bewerken/beheren wanneer u ze nodig hebt.

Daar heb je het! Als u meer hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!