Een nieuwe klant toevoegen als wederverkoper

Een Shared Contacts for Gmail® reseller zijn heeft vele voordelen!

Als u een van onze wederverkopers bent en;

• een van uw klanten is geïnteresseerd in het delen van Google-contacten, of
  • een van uw klanten gebruikt GSC al en u wilt hen overbrengen naar uw resellerconsole om hun abonnement te kopen met uw resellerkorting;

Dan hoeft u alleen maar de onderstaande instructies te volgen.

Stappen om klanten toe te voegen als leverancier in de app Shared Contacts for Gmail®:

Benodigde tijd: 2 minuten.

1. Om te beginnen moeten geïnteresseerde en bestaande gebruikers het formulier voor wederverkopers invullen op onze website Shared Contacts for Gmail.

Shared Contacts for Gmail ontvangt een kennisgeving > Shared Contacts for Gmail stuurt de aanvrager per e-mail een resellerovereenkomst > Aanvrager stuurt de ondertekende pdf-overeenkomst terug > Shared Contacts for Gmail keurt de aanvraag van de aanvrager goed.

2. Als u een nieuwe gebruiker bent, maakt u gewoon een Shared Contacts for Gmail-account aan op onze website.

Wanneer u zich aanmeldt als nieuwe gebruiker, volg dan alle aanwijzingen voor toegangstoestemmingen. Let op de aanwijzingen hieronder die je nader moet bekijken!

3. Wanneer u bij de onderstaande vraag komt, moet u “Ik heb een G Suite reseller” selecteren.

Als een gebruiker deze stap mist, kan hij ondersteuning mailen en zij zullen de klant aan de reseller koppelen.elect “I have a G Suite reseller”

4. Begin met het intypen van de naam van de wederverkoper, en ga verder door te klikken op ‘Deel uw contacten nu’.

Selecteer 'Deel uw contacten nu' om uw google contacten label te delen met een reseller

5. Zorg ervoor dat u bij deze vraag de naam van de wederverkoper selecteert onder “Zet aan voor” en ga vervolgens akkoord met de T’s & C’s. Om verder te gaan klikt u op Accepteren.

Dit zijn standaard Google API-toegangsrechten die gebruikers geven aan een app van derden. In het geval van Shared Contact for Gmail, om contacten te bekijken, toe te voegen, te verwijderen, te synchroniseren
    selecteer de naam van de reseller onder

Daar heb je het, je bent nu een pro in het toevoegen van nieuwe klanten als reseller!