Hoe Gedeelde contactpersonen voor Gmail® Chrome-extensie gebruiken

Om gebruikers in staat te stellen contactpersonen rechtstreeks vanuit hun Google Contacts dashboard te delen of toe te voegen en om tijdverlies door het wisselen tussen applicaties te minimaliseren, raden we aan de Shared Contacts for Gmail Chrome Extension te gebruiken.

Met deze plug kunnen onze gebruikers een vriendelijke gecentraliseerde ruimte voor het delen van contacten binnen hun reeds bewoonde Google-werkruimte innemen, waardoor de efficiëntie van de teams wordt gemaximaliseerd. Onze gebruikers hebben er baat bij dat de interface van Google Contacten is uitgebreid met de mogelijkheid om contacten te delen, precies zoals je Google Drive-mappen en -documenten deelt.

Deze plug-in vereist geen apps van derden. Shared Contacts for Gmail is volledig geïntegreerd in Google Contact Manager.

Stappen om de Chrome-extensie te gebruiken

Benodigde tijd: 3 minuten.

In 6 eenvoudige stappen laten we u zien hoe u de Chrome-extensie kunt gebruiken om uw contactlabels te delen vanuit het beheer van Google Contacten!

1. Meld je aan voor Shared Contacts for Gmail via de website van de applicatie.

2. Nadat u zich hebt aangemeld, installeert u de Google Contacts Plugin in de Chrome Webstore.

Volg alle aanwijzingen. Vervolgens wordt de pagina opnieuw geladen en gaan gebruikers naar het Google Contacts Dashboard.
    Install the Google Contacts Plugin from the Chrome Webstore.

3. Log in op uw Gmail-account > Google Apps Icon > Google Contacts.

Dit pictogram in de rechterbovenhoek geeft aan dat de Chrome-extensie met succes is geïntegreerd. exhibits that the chrome extension has been integrated successfully

4. Door uw muis over een label te bewegen, kunt u met dit pictogram “Delen” uw labels beheren vanuit de interface van Google Contacten.

“Share” icon allows you to manage your labels from your Google Contacts interface.

5. Met de Chrome Extension kunnen gebruikers delen vanuit hun Google Contacts Interface.

Voeg in de zoekbalk alle medewerkers toe met wie je dit label wilt delen en klik op “Delen”.
    Chrome Extension allows users to share from their Google Contacts Interface.

6. Dit gedeelde pictogram transformeert om u te laten zien dat uw medewerkers met succes zijn toegevoegd. Goed gedaan!

Door op het pictogram Gedeeld te drukken, kunnen gebruikers de toegevoegde gebruikers in meer detail zien.
    Shared Icon transforms to show you that your collaborators have successfully been added

U hebt de Chrome-extensie van Gedeelde contacten voor Gmail met succes geïnstalleerd.

Als u geen Chrome-browser gebruikt, kunt u nog steeds uw contactlabels delen via de app Gedeelde contacten voor Gmail.