Hoe Google-contacten delen met de mobiele app voor Android

Met Shared Contacts for Gmail hebt u ononderbroken toegang tot de gedeelde contacten van uw organisatie op uw mobiele apparaten. Gebruikers kunnen ook nieuwe gedeelde contacten toevoegen vanaf hun telefoon via de mobiele Android-app.

Naar onze mening zijn mobiele apparaten – zo niet het belangrijkste – hulpmiddel om met elkaar in contact te komen en samen te werken. Voor werk of persoonlijk gebruik, mobiele apparaten zijn de belichaming van het verkrijgen en opbouwen van relaties terwijl men onderweg is.

Michael moet bijvoorbeeld vanaf zijn mobiel gedeelde contacten toevoegen en hij moet voortdurend toegang hebben tot zijn gedeelde contacten omdat hij voortdurend onderweg is.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Om contacten rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon te delen, installeert u de mobiele app Shared Contacts for Gmail® op uw Android of Apple.

1. Zodra de mobiele app is gedownload, meldt u zich aan met uw e-mailadres.

Download Mobile Shared Contacts for Gmail App

2. Aan de rechterkant van uw labels ziet u het ‘delen’-pictogram, klik op dit pictogram op het gewenste label.

Click share Icon on a Label youd like to share

3. Begin met het typen van een e-mailadres(sen), met wie u dit label wilt delen.

Vergeet niet dat u ook contactlijsten kunt delen met domeingroepen (e-mailgroepen).
    Add email addresses with whom youd like to share this label with

4. Selecteer de toegangsbeperkingen van uw medewerkers door op de pijl naar beneden te drukken bij ‘alleen bekijken’, om alle toegangsmogelijkheden te bekijken.

“Alleen weergeven” is de standaardinstelling voor alle medewerkers.
    Select your collaborators access restrictions

5. Om te zien wie de medewerkers van dit label zijn, drukt u gewoon op het label en klikt u op het deelpictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm.

See who the collaborators are in a shared label

6. Aan de onderkant van het scherm zien gebruikers de pictogrammen van hun medewerkers.

De medewerkers

Hier zijn enkele extra nuttige tips voor uw Android-app!

• Als u wilt zien wie toegang heeft tot het label, klikt u gewoon op het pictogram “delen”, en kunt u uw medewerkers onderaan het scherm zien, evenals als u op het pictogram rechtsboven klikt.
  • Als u op een contact klikt, kunt u het contact direct vanuit de app bellen en zijn gegevens bewerken!
  • Je kunt ze ook bellen, sms’en, een e-mail sturen of een Whatsapp!

Gefeliciteerd, u bent nu een pro in het delen van contactlabels op uw mobiele apparaat!