Bericht “verwijderd” / “ingetrokken” in gedeelde contacten voor Gmail® oplossen

Als u bij het openen van uw dashboard ziet dat uw versie“UNINSTALLED PAID” of“UNINSTALLED EXPIRED” is geworden, dan hebben al uw gebruikers de status “ingetrokken”.

Deze situatie betekent dat Shared Contacts for Gmail® geen toegang meer heeft tot uw Google-contacten.

Het gevolg is dat de synchronisatie niet kan doorgaan. U kunt geen enkele wijziging met Google synchroniseren, tenzij u ervoor zorgt dat de toegang wordt teruggegeven.

Dit kan gebeuren wanneer :

• De beheerder van het Google Workspace/G Suite-domein heeft de toepassing verwijderd uit het Google-domein
  • Ingetrokken beheerdersrechten
  • De gebruiker heeft Gedeelde contactpersonen van Gmail verwijderd uit zijn Google-account

Benodigde tijd: 1 minuut.

Als u G Suite/ Google Workspace beheerder bent:

1. Log in op uw Google Admin Panel

U kunt uw Google Workspace-administratiepaneel openen via het startmenu in Gmail of rechtstreeks via deze URL: https://admin.google.com

Sign in to Google Workspace and G Suite admin panel

2. Klik op “Apps”.

Met het onderdeel apps kunt u de in uw domein geïnstalleerde toepassingen beheren.

Click on “Apps” in your Google Admin Console

3. Klik op “Google Workspace Marketplace Apps”.

Hiermee kunt u uw applicaties van derden beheren die zijn geïnstalleerd vanuit de Google Workspace Marketplace.

Click on “Google Workspace Marketplace Apps”

4. Zoek “Gedeelde contacten voor Gmail®” en zorg ervoor dat de status “Aan voor iedereen” is en “Gegevenstoegang” op “Toegestaan” staat, klik er anders op om toegang te verlenen.

Hierdoor krijgt “Shared Contacts for Gmail®” toegang tot de contacten van uw gebruikers.

make sure the status is “On for everyone” and “Data access” is “Granted” in Shared Contacts for Gmail

Problemen oplossen

Als u geen domeinbeheerder bent:

Log in op Google Workspace Marketplace lijst van de app > Klik op “Installeren” > Autoriseer de gevraagde toestemmingen > Log in op de applicatie

if you are not a domain administrator in shared contacts for gmail and status is showing revoked/uninstalled

Gefeliciteerd met het oplossen van dit probleem, Gedeelde Contacten voor Gmail heeft nu weer toegang tot uw contacten!