Een uitnodiging accepteren om toegang te krijgen tot een gedeeld label op Google

Wanneer een label wordt gedeeld met een Google-gebruiker, ontvangt de uitgenodigde gebruiker een e-mailmelding waarmee hij toegang krijgt tot het gedeelde contactlabel. De deelstatus van de uitgenodigde medewerkers blijft op het dashboard van de verzender staan als ‘Uitnodiging verzonden’ totdat de uitgenodigde ontvanger accepteert.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Volg deze eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot een contactlabel via een kennisgeving per e-mail:

  1. Zodra een label is gedeeld, met een Google-gebruiker, ziet de uitnodigende gebruiker een ‘⚠’-pictogram op het pictogram op de avatars van de uitgenodigde medewerkers.


    Klik op het pictogram Delen, naast de medewerkers, voor meer informatie over de status van het delen.

    De uitnodigende gebruiker ziet een

  2. De uitnodigende gebruiker ziet de status “Uitnodiging verzonden”.


    Hieruit blijkt dat de uitgenodigde gebruiker de uitnodiging per e-mail heeft ontvangen. Als de ontvangers de uitnodiging echter niet hebben ontvangen, vraag hen dan hun spamfolder te controleren en de e-mail te markeren als “geen spam”.

    Als de e-mail niet in de spams staat, klik dan op “Meer info”.

    De uitnodigende gebruiker ziet de status

  3. De uitgenodigde gebruiker moet op de knop “Contacten weergeven” klikken.

    Als de uitgenodigde gebruiker de uitnodiging voor het delen niet heeft ontvangen, kunt u hem gewoon een nieuwe uitnodiging sturen door te klikken op de knop ‘Opnieuw uitnodigen’ of te klikken op ‘Link kopiëren’. Zij zullen een e-mail ontvangen met een link die zij moeten volgen om de uitnodiging te aanvaarden.

    klik op de knop

  4. Klik op “Kopieer link” om het direct naar de uitgenodigde gebruiker te sturen.


    Nu kunt u de uitnodigingslink per e-mail of per instant messenger rechtstreeks naar de uitgenodigde gebruiker sturen.

    De ontvanger ontvangt een kennisgeving per e-mail

  5. Zoals u kunt zien, heeft de gebruiker zijn “uitnodiging” aanvaard en is hij nu een medewerker van het label.


    Onmiddellijk nadat de uitgenodigde gebruiker de uitnodiging heeft aanvaard, verschijnt het gedeelde label in zijn manager voor gedeelde contacten en ook in Google Contacten.

    gebruiker zijn

Voila! Het gedeelde label is nu zichtbaar op het dashboard van Shared Contacts for Gmail® en in Google Contacts, gesynchroniseerd in real-time.


Problemen oplossen

Wat betekent het als de uitgenodigde medewerker een “Uitnodiging verzonden” bericht laat zien?


De ontvanger moet de uitnodiging in de ontvangen e-mail aanvaarden.

Wat betekent het als de uitgenodigde medewerker een


Wat als de genodigde de uitnodigingsmail niet heeft ontvangen OF als het bericht “Ongeldige uitnodiging” aangeeft?


– De uitnodiger moet klikken op “Uitnodiging opnieuw versturen” of anders moet de uitnodiger hen rechtstreeks de link sturen door te klikken op “Meer info” > “Kopiëren” link en deze vervolgens per e-mail of chat versturen.
Als de ontvanger de uitnodiging of het gedeelde contact nooit heeft ontvangen, moet hij in zijn spammap controleren op “heeft contacten met u gedeeld”. Als ze niet in hun spamfolder zitten, kopieer dan de uitnodiging en stuur hem direct via chat of een IM.

Wat als de genodigde de uitnodigingsmail niet heeft ontvangen OF als het bericht


Wat moet ik doen als ik het bericht “U bent niet ingelogd op de verwachte account” ontvang?


De gebruiker moet zijn account controleren en inloggen met hetzelfde e-mailadres dat werd uitgenodigd.

Wat moet ik doen als ik het bericht


Wat betekent het “vinkje” onder de status van medewerker?


Als de uitgenodigde medewerker op het dashboard van de uitnodigende gebruiker een vinkje zet, verschijnt het gedeelde label in minder dan 5 minuten bij hen en in hun Google-contacten.

Wat betekent het


Wat betekent het als een medewerker een “⚠” symbool vertoont?


Niet stressen, het betekent gewoon dat het aandeel niet succesvol was. Klik op het symbool om te zien wat het probleem is.


Wat betekent het als een medewerker een


Ik heb mijn contacten gedeeld, maar mijn collega kan ze niet zien?


– De ontvanger moet ervoor zorgen dat hij de uitnodiging heeft aanvaard, of u moet proberen de uitnodiging te aanvaarden vanuit een incognitovenster of een andere browser.
– Als de problemen nog steeds voortduren, log dan gewoon uit bij alle Google-accounts van die browser, ruim alle cookies en cache op en log vervolgens in bij de juiste account om de uitnodiging te accepteren.

Ik heb mijn contacten gedeeld, maar mijn collega kan ze niet zien?

Als u nog vragen hebt over gedeelde contacten voor Gmail® en uitnodigingen, neem dan contact op met onze ondersteuning!

Zo eenvoudig is het om uw Google Contacts te delen met behulp van Shared Contacts for Gmail®.

Subscribe to newsletter
Back to Knowledge Base
Back to resources