Toestemming geven om Google-contactlabels opnieuw te delen

Met Gedeelde Contacten voor Gmail kunt u gemakkelijk contactlabels delen met uw teamleden, en hen tegelijkertijd toestaan deze opnieuw te delen met anderen, indien nodig, en we gaan u precies laten zien hoe in de onderstaande stappen!

Benodigde tijd: 1 minuut.

Volg de onderstaande stappen om uw medewerkers toegang te geven:

1. Aanmelden bij uw Gedeelde contacten voor uw Gmail-account

2. Klik op het deel-icoon van het label dat de medewerker bevat die u opnieuw wilt kunnen delen.

Click on the share icon of the label that contains the collaborator of whom you would like to be able to re-share

3. Klik op de pull-down pijl naast de medewerker onder machtigingen > Klik op ‘Kan opnieuw delen’ > Klik op ‘Wijzigingen opslaan’.

Click the pull-down arrow next to the collaborator under permissions

4. Zoals u kunt zien, was het wijzigen van de toegangsrechten van de gebruiker in ‘Kan opnieuw delen’ succesvol!

Het wijzigen van de gebruikers toegangsrechten naar 'Kan opnieuw delen' was succesvol!

U kunt ook de toegangsrechten van gebruikers tot een label wijzigen vanuit de volgende Apps:

Uw mobiele apparaat

Blijf op de hoogte en aan de bal door Google-contacten rechtstreeks vanaf uw iPhone of Android mobiele apparaten te delen, op elke plaats en op elk moment!

Download de Shared Contact for Gmail Mobile App > Klik op het pictogram “delen” op het gewenste label > voeg medewerker toe als deze nog niet aanwezig is in het label > ‘label succesvol gedeeld’ > voer opnieuw het pictogram delen in op hetzelfde label > klik op het pictogram van de medewerker linksonder in het scherm of op het pictogram van de contactenlijst rechtsboven om medewerkers te bekijken > druk op de huidige toegangsrechten op de medewerker die u wilt wijzigen > kies “Kan opnieuw delen”.

Bekijk het artikel How to Share Google Contacts with your Mobile voor meer inzicht.

Mobiel apparaat - Google-contacten rechtstreeks delen vanaf uw iPhone of Android mobiele apparaten,

Google Contacts

Als een gebruiker zijn Google-contacten rechtstreeks vanuit zijn Google Contacts-interface wil delen, gebruikt hij de Shared Google Contacts Chrome-plug-in. Bekijk de stap-voor-stap handleiding over het gebruik van gedeelde contacten voor Gmail® Chrome Extension.

Na installatie van de Chrome-extensie > ga met de muis over het gewenste label en klik op het deelpictogram > voeg medewerkers toe met wie u dit label wilt delen als u dat nog niet hebt gedaan > stel toegangsrechten in door te klikken op de pijl naar beneden van “Alleen bekijken” (selecteer “Kan opnieuw delen”) en kies de selectie van mobiele en outlooksynchronisatie voor deze medewerkers.

Google Contacts - deel Google-contacten rechtstreeks vanuit uw Google Contacts-interface

Gmail

Dankzij de Shared Contacts Gmail Add-On die rechtstreeks is ingebouwd via het ‘+’-pictogram aan de rechterkant van uw Gmail-interface, hebben Gmail-gebruikers de luxe van het delen, toevoegen en beheren van hun contactlabels op hun Gmail-dashboard.

Open gewoon het adresboekpictogram in de interface van de Add-in > selecteer het label waarvoor u de toegangsrechten van een medewerker wilt bewerken > klik op ‘deze contactenlijst delen’ > een aparte pagina wordt geladen > klik onder toestemming op de pull-down pijl en selecteer ‘Kan opnieuw delen’.

Kijk op Hoe deel je een contactlabel rechtstreeks vanuit Gmail voor wat extra tips!

Problemen oplossen

Ik heb een contactpersoon gewijzigd, maar de wijzigingen worden teruggedraaid door de app.

Dat komt omdat u niet de juiste toegangsrechten hebt om die bewerkingen te maken en op te slaan. U moet contact opnemen met de labeleigenaar en hem vragen om uw rechten te upgraden, zodat uw wijzigingen blijven gelden.

U delegeert het delen van mogelijkheden al als een professional dankzij Shared Contacts for Gmail!