Hoe verwijderde Google-contacten te herstellen in Google Contacts

Het per ongeluk verwijderen van contacten is een onvermijdelijke fout die we allemaal wel eens kunnen maken. Gelukkig staat Google zijn gebruikers toe om hun verwijderde Google-contacten tot 30 dagen terug te zetten. Daarna wordt het permanent verwijderd uit de Prullenbak van de gebruiker.

Moet u contacten ouder dan 30 dagen herstellen of hebt u meer beveiliging voor uw gegevens nodig? Bekijk dan dit artikel om te zien hoe u een back-up kunt maken van uw contacten, e-mails en Drive.

Benodigde tijd: 1 minuut.

Volg de onderstaande stappen om enkele of al uw verwijderde Google-contacten te herstellen:

1. Ga naar uw Google Contacten en klik in de map ‘Prullenbak’.

Click into the 'Trash' folder to view all deleted google contacts.

2. Eenmaal in de map Prullenbak, kunt u de contacten die u wilt terughalen als volgt individueel selecteren, en vervolgens op “Terughalen” klikken.

individually select the contacts you would like to retrieve then hit 'recover'

3. U kunt ook “Alle” contacten selecteren en dan “Herstellen”.

you could select "All" contacts, and then "Recover" to recover deleted google contacts

4. Voila, alle verwijderde contacten zijn hersteld!

All deleted google contacts are now restored

Daar heb je het, zo eenvoudig en zo’n belangrijke functie!