Labels maken en delen in Gedeelde Contacten voor Gmail

Door contactlabels (lijsten) te maken in de webapp Shared Contacts for Gmail, worden de labels van gebruikers onmiddellijk gesynchroniseerd met hun dashboard en hun Google Contact-interface. Wij willen dat onze gebruikers onmiddellijk gegevens opvragen, en hebben onze synchronisatie- en bedenktijd hierop afgestemd.

Benodigde tijd: 1 minuut.

Volg deze eenvoudige stappen om een pro te worden in het maken van labels in de app Gedeelde contacten voor Gmail:

  1. Maak/log in op uw Shared Contacts for Gmail-account en maak een nieuw label aan door op het toevoegingspictogram te klikken.


    Stap 1 - maak een nieuw label door te klikken op het toevoegingspictogram.

  2. Vul de gewenste labelnaam in.


    Vul de gewenste labelnaam in.

  3. Voeg zoveel medewerkers toe als u dit label wilt delen.

    Zorg dat u de toegangsrechten van de medewerkers instelt door op de pijl naar beneden te klikken om alle toestemmingsinstellingen te bekijken. In deze stap kunnen gebruikers verder “Synchroniseer deze gedeelde contacten met uw mobiele apparaten en Outlook” selecteren, maar maak u geen zorgen als u deze stappen mist, want ze kunnen op elk moment worden beheerd en gewijzigd!
    Voeg zoveel medewerkers toe als u wilt om dit label mee te delen en stel toegangsrechten in

  4. Klik op dit toevoegingspictogram om toegang te krijgen tot de contacten die u in dit label wilt hebben. Voor dit voorbeeld gaan we “Een bestaand contact toevoegen”.


  5. Selecteer de contactpersonen die u in het gekozen label wilt laten verschijnen.


    Selecteer de contacten

  6. De contacten zijn met succes opgeslagen in het label, goed gedaan!


    contacten zijn succesvol opgeslagen in het label


Problemen oplossen

Ik heb mijn contacten gedeeld, maar mijn collega kan ze niet zien?

Forceer handmatig een synchronisatie, en als de problemen doorgaan, is het waarschijnlijk dat de ontvanger de uitnodiging niet heeft geaccepteerd en moet proberen de uitnodiging te accepteren vanuit een incognitovenster of een andere browser. U kunt ook uitloggen uit alle Google-accounts van die browser, alle cookies en cache opruimen en vervolgens inloggen op de juiste account om de uitnodiging te accepteren.

Hoe deel ik mijn contacten met gebruikers van het secundaire domein?

U kunt op precies dezelfde manier delen met secundaire domeingebruikers als met gebruikers in hetzelfde domein! Klik gewoon op de knop “Delen” en typ het adres in van de gebruiker met wie u wilt delen.

Het is je gelukt! U kunt nu genieten van de vrijheid van het maken en delen van uw eigen labels die direct synchroniseren dankzij Shared Contacts for Gmail.

Subscribe to newsletter
Back to Knowledge Base
Back to resources